Ботевград

Име на магазина
Уеб сайт
Град
Точен адрес
Телефон
Имейл
Работно време
ЗЕТ МЕБЕЛ
Ботевград
ул.Севаст Огнян №4, Партер на ЗК "ЕДИНСТВО"
0878 600 210
masiv_mk@abv.bg
09:00 - 18:00
Склад за мебели "ЕМБОС МЕБЕЛ" ЕООД
Ботевград
Булевард "Цар Освободител" 34
0887575504
stebis62@abv.bg
09:00 - 18:00 / събота-неделя: почивен ден