Магазини

 

Фирмен магазин на МЕБЕЛИ ДИМОВ в гр.Силистра
 

Фирменият магазин на МЕБЕЛИ ДИМОВ в Силистра е един от най-модерните търговски обекти в града, разгърнат на площ от 500 кв.м, в непосредствена близост до фабриката. Тържествено открит от кмета на град Силистра и стотици гости на 3 октомври 2016 г., шоурумът се наложи сред клиентите в цялата област с изгодните си промоционални предложения и голямото разнообразие от български и вносни мебели, които предлага.

 

Сградата е изцяло реновирана, осветена и климатизирана.  Всичко е съобразено със съвременните очаквания на клиентите за по-добра услуга, повече и по-разнообразни мебели, както и по-добро представяне на продуктите. Закупувате своето обзавеждане директно от производителя, срокът за доставка е значително съкратен и можете да се възползвате от следните ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ:

 

 

Обзавеждане по индивидуален проект

Нашият конструктор ще дойде на място, ще вземе размерите и ще обсъди с Вас възможностите за визия, материали, функционалности, след което ще изготви проект и оферта. Индивидуалните поръчки се изпълняват с доставка и монтаж.

 

Безплатна доставка

Важи за адреси в град Силистра и град Тутракан, както и до 20км извън Силистра при поръчка над 300 лв. /услугата включва транспорт на поръчаните мебели до входната врата на блока, кооперацията или двора на клиента, но не включва качване по етажите/

 

Транспорт на мебели извън град Силистра

Цена 1 лв./км в едната посока.

 

Качване по етажите

До втори етаж включително - 5% от стойността на покупката и по 2% за всеки следващ етаж.

 

Професионален монтаж

- Монтаж на мека мебел - 1% от стойността на продукта.

- Монтаж на корпусна мебел /спални, секции, гардероби, легла, скринове, шкафове, антрета/ - 10% от стойността на продукта.

- Монтаж на кухни - 25% от стойността на кухнята.

- Монтаж на кухненски плот/гръб, който не е закупен от нас – 10 лв./л.м.

- Монтаж на ел. уред за вграждане: аспиратор -10лв.; фурна -10лв.; котлони – 20лв.; съдомиялна – 20лв. /Цената е за един брой уред. Услугата не включва присъединяване към ВиК и електрическа мрежа.

- Монтаж на мивка – 20 лв.

- Монтаж на смесител – 10 лв.

 

Мебели на изплащане

Във фирмения магазин на МЕБЕЛИ ДИМОВ имате възможност да закупите стоките на изплащане с помощта на UniCredit, Jet Credit, TBI, ДСК кредит и Вега кредит. Кандидатстването и одобрението се извършва на място, а нашите продавач-консултанти ще Ви помогнат в попълването на необходимите документи.

 

ПОС терминал

Магазинът е оборудван с ПОС терминал, за да можете лесно и бързо да заплатите Вашата поръчка с дебитна или кредитна карта.

 

Клиентски карти за намаление

Чрез включването в нашата програма за лоялни клиенти, Вие получавате ВИП карта с индивидуален пореден номер, която Ви дава възможност да пазарувате с 10% отстъпка от фирмения магазин на МЕБЕЛИ ДИМОВ в Силистра. Научете повече в магазина или на посочените по-долу контакти.

 

Oсигурен паркинг

 

В шоурума се предлага както пълната гама от серийно производство на мебелната фабрика, така и цялостни решения за интериора по проект и идея на клиента. Търговската площ е условно разделена на две зали, като едната изцяло е заета от спалните комплекти на Мебели Димов, допълнени с матраци, възглавници и подматрачни рамки на доказани български производители. Входната зона на магазина е определена за богатата експозиция от мека мебел, като някои от моделите могат да се открият единствено при нас.

Стремим се да отговорим на всяко желание на клиентите относно избора на цвят, размер, дамаска или кожа, разположение, функции. Какво би била модерната дневна без стилна секция или холна масичка? Собствени модели или по каталог – изборът е голям. Изключително се гордеем с мострите си на кухни, в които са вложени най-модерните вградени механизми, плотове, плоскости, обков и мивки на пазара. Що се отнася до мебелите по поръчка – единственото ограничение пред клиентите е тяхното въображение. Видно място е отредено и на трапезните маси и столове, ексклузивно предлагани в нашия магазин. Класически, модерни, авангардни или по-икономични модели - при нас ще откриете точно това, което Ви трябва.

 

През цялия престой във фирмения магазин на МЕБЕЛИ ДИМОВ, нашите опитни продавач-консултанти ще бъдат на разположение, за да Ви помогнат, и консултират за да направите правилния избор за обзавеждане на дома.

 

Контакти:

Адрес: гр. Силистра, ул. Тутракан 4

Email: magazin@mebelidimov.com

Телефон: 0898 572 228

 

Работно време:

Понеделник – Петък: 09:30 – 19:00 часа

Събота: 10:00 – 15:00 часа

Неделя: Почивен ден