Новини

Фирменият магазин на Мебели Димов в Силистра

отпразнува първата си годишнина

 

Фирменият магазин на Мебели Димов в град Силистра отбеляза първата си годишнина по атрактивен и забавен начин. Всеки клиент през октомври има възможност да завърти Колело на късмета и да спечели отстъпка от своята поръчка или награда.

Подаръци и отстъпки на късмет раздаваме за всяка поръчка на обзавеждане до 30 октомври. Само едно завъртане на щедрото колело на Мебели Димов може да донесе -5%, -10%, -12% или -20% от поръчката, ВИП картa, която дава постоянна отстъпка от 10% в магазина в Силистра, както и предметни награди.

 

Огромно разнообразие от мебели за спалня, кухня, дневна, трапезария и антре очаква всички, които искат да внесат желания уют в дома си. А тези, които дадат шанс на късмета си до края на месеца, могат да го направят на страхотна цена.

 

Фирменият магазин на Мебели Димов отвори врати на 3 октомври 2016 г. с официална церемония, на коята гости бяха кметът на Силистра, д-р Юлиян Найденов, представители на политическите, бизнес и обществени среди, както и много жители на областта. За тази една година шоурумът се наложи сред клиентите с интересните си промоционални предложения, с които изненадваме всеки месец, както и голямото разнообразие от мебели, които могат да се закупят или поръчат тук.  

 

Един от най-модерните търговски обекти в Силистра е разгърнат на площ от 500 кв.м, в непосредствена близост до фабриката на МЕБЕЛИ ДИМОВ. Сградата бе изцяло реновирана, осветена и климатизирана през миналата година, защото за нас очакванията на клиентите за качествена услуга и по-добро представяне на продуктите е на първо място. По този начин можем да изложим най-добрите характеристики на мебелите, а клиентите да направят правилен избор.

 


 

 

КАРИЕРА В МЕБЕЛИ ДИМОВ

Ти обичаш да правиш мебели и да разрешаваш технически проблеми. Изпълняваш съвестно задачите си и организираш правилно времето си. Търсиш предизвикателство, старт на кариерата или поле за дългасрочно развитие.

Ако се разпознаваш в тези редове, разгледай актуалните обяви за свободни работни места в Мебели Димов:

 

МЕБЕЛИСТ-МОНТАЖНИК

Във връзка с увеличаване обема на дейността ни, търсим да назначим мебелист-монтажник за фабриката ни в град Силистра.

Идеалният кандидат за позицията има:

 - Техническа компетентност и умения за работа с инструменти;

 - Прецизност, експедитивност и организираност;

 - Умения за работа в динамична среда и работа в екип;

 - Отговорност и ангажираност към работния процес;

- Опитът не е задължителен, но държим на желанието за придобиване на нови знания и умения, както и на инициативността.

 

С предимство ще сте, ако:

 - Имате завършено средно или висше образование свързано с мебелното производство;

 - Имате някакъв опит в областта на мебелното производство или монтажа на мебели;

 - Притежавате валидна шофьорска книжка.

 

 Ние предлагаме:

  • Много добро заплащане;

 - 5-дневна работна седмица;

 - Целогодишна заетост;

 - Интензивно фирмено обучение на кандидатите без опит;

 - Служебно облекло и професионални инструменти;

 - Работа в модерна фабрика, оборудвана с машини последно поколение;

 - Добронамерена среда и коректно отношение.

Ако тази обява представлява интерес за теб и отговаряш на посочените изисквания, не се колебайте и ни изпратете актуална автобиография и снимка на имейл: office@mebelidimov.com. Данните, които предоставяте са защитени в смисъла на ЗЗЛД с гарантирана конфиденциалност. Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на събеседване.