Партньори

За производството на нашите изделия  влагаме безопасни вносни и български материали с доказано качество и произход. Наши основни контрагенти са водещи европейски производители на машини, обков и материали за мебелната индустрия като: Kronospan (Кроношпан), Egger (Егер), Kaindl (Кайндл), Kastamonu (Кастамону), Hettich (Хетих), Blum (Блум), Würth (Вюрт), LCM.

Kronospan (Кроношпан) е водещ световен производител на дървесни плоскости, използващи съвременни технологии. Компанията е пионер в много от ключовите постижения на мебелната индустрия като развива продуктите и иновациите в бранша. Продуктите им имат широко приложение в производството на подови настилки, мебели и други.

Egger (Егер) е марка, която обединява обширен асортимент от продукти, предназначени за производството на мебели, интериорния дизайн, строителство с дървени конструкции и изграждането на подови настилки.

Kaindl (Кайндл) е компания със 100-годишна традиция в производството на подови настилки и продукти за интериорния дизайн. Кухненските плотове на марката са едни от най-предпочитаните, защото се отличават с висока издръжливост, както и разнообразни декори и цветове.

Kastamonu (Кастамону) е турски производител на плоскости за мебелната промишленост, които отговарят на най-високите очаквания за качество, надеждност, разнообразие на цветове и изгодна цена.

Hettich (Хетих) един от най-големите производители на мебелен обков в света, базиран в Кирхленгерн, Германия.  Предпочитани са, защото правят мебелите подвижни, сигурни и комфортни, дори и след дългогодишна употреба.

Blum (Блум) предлага продукти с високи показатели за качество и функционалност, разпознаваем дизайн и дълъг експлоатационен живот. Мебелният обков на Blum е вдъхновен от движението и улеснено удобство на потребителя към мебелите в дома.

Würth (Вюрт) e лидер в производството и търговията с монтажна техника и елементи, технически продукти, както и обков, уплътнители и аксесоари за мебелната промишленост. Марката предлага още ръчни, електрически и пневматични инструменти и машини за производство и монтаж на мебели, както и лични предпазни средства.

 

LCM GmbH е немски производител на препарати за обработка на повърхности и кантове в производството на мебели, системи за разпръскване, както и полиращи дискове за обработка на детайли от мебелната и дървообработващата промишленост.